Van'da LÖSEV'e kayıtlı 300 hasta var

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) LÖSEV Sosyal Hizmetler Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Burcu Erdoğdu ile LÖSEV Karadeniz Bölge Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Sümeyra Bilen, 38. Bölge Van-Bitlis- Hakkari Eczacı Odasını ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren 38. Bölge Van-Bitlis-Hakkari Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Numan Mızrak, LÖSEV ile işbirliği konusunda ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirterek, “LÖSEV’i basın yoluyla takip ediyorum. Gerçekten çok ciddi emekleri olan, Türkiye’de de ciddi bir yaraya parmak basan bir kuruluştur. LÖSEV ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyarız” dedi.

“Van’da LÖSEV’e kayıtlı 300 hastamız var”
Türkiye genelinde LÖSEV’e 25 bin kayıtlı hastaya hizmet verdiklerini belirten LÖSEV Sosyal Hizmetler Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Burcu Erdoğdu ise, Van’da LÖSEV’e kayıtlı 300 hastalarının olduğunu söyledi. Bölge Sorumlusu Erdoğdu, “Van ziyareti kapsamında eczacılar odasını ziyaret ettik. Buradan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gideceğiz. Yarın da ev ve hastane ziyaretlerimiz olacaktır. Cumartesi günü ise çocuklarımız ile beraber bir yılbaşı partimiz olacaktır. 3 günlük il ziyareti programımız bu şekilde sona erecektir. Van’da LÖSEV’e kayıtlı 300 hastamız var. Türkiye geneli 25 bin hastaya hizmet vermekteyiz” diye konuştu.

LÖSEV Karadeniz Bölge Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Sümeyra Bilen de, özellikle hasta yönlendirilmesi bakımından 38. Bölge Van-Bitlis-Hakkari Eczacı Odası ile işbirliği yapmak istediklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme