VAN YOLSPOR ÜÇ PUAN PEŞİNDE

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1'nci Bölge 1'nci Grup'ta mücadele eden Van Yolspor ligin 6'ncı haftasında deplasmanda oynayacağı Siirt Kurtalanspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Rıdvan Can

İlk galibiyetini ligin beşinci haftasında deplasmanda Hakkarigücüspor karşısında 3-1’lik skorla alan Van Yolspor Pazar günü deplasmanda Siirt Kurtalanspor karşısında üç puan hedefliyor.

Hafta boyunca hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Van Yolspor'da teknik sorumlu M. Ali Gülmez, gazetemize açıklamalarda bulunarak, ligde kolay maç olmadığını, bu hafta da yine zor bir maçın daha kendilerini beklediğini kaydederek, Siirt Kurtalanspor karşısında üç puanla dönmek istediklerini söyledi.

Geçen hafta Hakkarigücü karşısında alınan galibiyetin takıma büyük moral verdiğini ve bu moralle Siirt Kurtalan müsabakasına çıkarak galibiyetle döneceklerini belirten Gülmez, “Ligde ilk galibiyetimizi geçen hafta deplasmanda aldık. Hakkâri maçının zor bir maç olacağını biliyorduk. Hazırlıklarımızı ona göre yapmıştık. Maçın genelinde oyuna hakim olan, kanatlardan etkili ataklar geliştiren, bizdik ve güzel bir futbolla galip gelen taraf biz olduk. Bu hafta Siirt'e gideceğiz. Rakibimiz alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Siirt Kurtalan maçı iki takım açısından da zor bir müsabaka olacak. Biz çalışmalarımızı tamamlayıp Cumartesi günü Siirt'te gideceğiz. Taktik anlamda çalışmalarımızı tamamladık. 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Van Yolspor ligde oynadığı beş maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 4 puanla 6’ncı sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme