VAN YOLSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

BAL Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Van Yolspor deplasmanda karşılaştığı Hakkarigücü'nü 3-1 yenerek altın değerinde üç puan aldı.

Rıdvan Can

TFF Bölgesel Amatör Lig 1'nci bölge 1'nci grupta alt satırlardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz Van Yolspor deplasmanda karşılaştığı Hakkârigücü’nü geriye düştüğü maçta 3-1 yenerek kazandı.

Van Yolspor'a galibiyeti getiren goller 16'ncı dakikada Ömer Menkli, 30'ncu dakikada Hakan Şengüller ve 60'ncı dakikada ise penaltıdan Deniz Satılmış'tan geldi.

Sezona kötü başlayan bir puanla alt sıralarda bulunan Van Yolspor deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Hakkârigücü karşısında aldığı galibiyetle ligde üç puanla tanışmış oldu.

"ÇOK ANLAMLI BİR GALİBİYET ALDIK"

Maçın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Yolspor antrenörü Mehmet Ali Gülmez; "Kritik bir deplasmandan çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirterek, maçın başında kalemizde gördüğümüz erken golle geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık maça ağırlığımızı koyarak, peş peşe bulduğumuz gollerle maçı kazandık çok mutluyuz galibiyette emeği geçen oynayan oynamayan tüm futbolcularımı kutluyorum." dedi.

Bu sonuçla puanını 4'e çıkaran Van Yolspor puan sıralamasında 6'ncı sıraya yükseldi. Lig’in 6'ncı haftasında Siirt Kurtalanspor'u konuk edecek.

 

Bakmadan Geçme