Van Valiliğinden Engelli ve Evde Sağlık Hizmeti Alan Seçmenlere Destek Hizmeti

Van Valiliği 6 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Anayasa Değişikliği Halk Oylamasında Engelli ve Evde Sağlık Hizmeti Alan Seçmenler Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi'ne ait 444 38 33 veya 112 Acil Sağlık Hizmetleri çağrı hatlarını arayarak destek istemeleri durumunda kendilerine gereken yardım ulaştırılacağını açıkladı.

Van Valiliğince konuyla ilgili yapılan açıklamada:
"Van 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Evde Sağlık Hizmetleri tarafından 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Anayasa Değişikliği Halk Oylaması ile gerekli tüm sağlık tedbirleri alınmıştır.
 
        Referandum günü oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan hasta ve engelli vatandaşlarımız için Valiliğimiz koordinesinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından araç tahsisinde bulunularak, söz konusu vatandaşlarımızın sandık başına gitmesi sağlanacaktır. 
 
        İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi’ne ait 444 38 33 veya 112 Acil Sağlık Hizmetleri çağrı hatlarını arayarak destek istemeleri durumunda kendilerine gereken yardım ulaştırılacaktır. 
 
        Destek isteyen vatandaşlarımız, ilgili ekiplerimiz tarafından sağlık çalışanları refakatinde ikametlerinden alınarak sandık başına götürülecek, oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından tekrar evlerine bırakılacaklardır. 
 
        Kamuoyuna ve ilgililere saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme