Van Türk Musiki Derneği Dinleyicisi İle Buluşuyor

Van Türk Musıki Derneği, 2015'in 'Kar taneleri' isimli ilk konseri ile 15 Mart 2015 Pazar günü dinleyicisi ile buluşuyor.

Her yıl düzenlediği konserler ile büyük beğeni toplayan Van Türk Musıki Derneği 2015'in ilk konseri olan "Kar taneleri" sanat müziği konseri ile dinleyicisi ile buluşacak. Eski, yeni bir çok eser ile dinleyicilere keyifli anlar yaşatacak.Van'da geçmişi 1956'lı yıllara dayanan dernek, 1993 yılında resmiyet kazanmış bugüne kadar 200'ün üzerinde resmi konser düzenledi.
21 YILLIK ESKİMEYEN DOSTLUK
Dernek Koro şefi müzik öğretmeni Ekrem Altıntaş, “Derneğimizde birçok meslek grubundan onlarca insan var. Buraya gelenlerin sesleri güzel olacak diye bir şartımız yok. Buraya gelenlerin nota bilmesi gerekmiyor. 21 yıllık bir derneğiz ve anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği çok güzel bir dostluk ortamı var. Öğrenci, öğretmen, doktor, eczacı, asker, polis, işçi, emekli, memur, imam ve daha sayamayacığım birçok meslek grubundan insanlarla sanat müziğinin tüm eserlerini dinletmek için çaba sar fediyoruz” dedi.
“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”
Dernek Başkanı Eczacı Zerrin Akköprü Eskitaşcıoğlu ise, “Kapılarımız herkese, her kesime açık. Her salı akşamı saat:18:00'da yeni adliye sarayı yanında bulunan Tuşba Belediye binası yanındaki, Valiliğimizin tahsis ettiği prefabrik bir yapıda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katılmak isteyen herkese kapımız açık” dedi.
“KONSERİMİZ 15 MART 2015 PAZAR”
Konserlerinin 15 Mart 2015 Pazar günü saat: 19:00'da YYÜ Kampüsü Cengiz Andiç Kültür Merkezinde olacağını dile getiren Eskitaşcıoğlu, “Konserimizi dinlemeye tüm sanat severleri bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme