VAN MASTERLER TAKIMI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Vanlı Masterler12-16 Ağustos tarihlerinde Antalya' da düzenlenecek uluslararası futbol turnuvası hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Rıdvan Can

Nisan ayında yapılması gerekirken Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılan koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen uluslararası masterler futbol turnuvası Antalya AsteriaKremlin Palas otel tesislerinde 12- 16 Ağustos tarihlerinde kontrollü şekilde yapılacak. Turnuvaya Van'ı temsilen katılacak Van Masterler Derneği 20 kişilik kadrosuyla hazırlıklarına devam ediyor.

"Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz"

Perşembe ve Pazar günleri çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Masterler Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, "Van Masterler Derneği Futbol takımı olarak davet edildiğimiz uluslararası Masterler futbol turnuvasına katılarak ilimizi layık olduğu en güzel şekilde temsil edeceğiz" dedi.  

"Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"

Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, "Dünyayı etkisi altına alan koronavirüssalgınınedeniyle dünyada ve ülkemizde birçok organizasyon iptal edilmişti. Her yıl geleneksel olarak Nisan ayında düzenlenen ve FanaticTour tarafından organize edilen uluslararası futbol turnuvası salgın nedeniyle Ağustos ayına ertelenmişti. 12-16 Ağustos tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan turnuvanın hazırlıklarını sürdürüyoruz" diye konuştu. 

"Güzel bir turnuva olacak"

Asteria Kremlin Palas otel tesislerinde düzenlenecek uluslararası futbol turnuvasıyla ilgili konuşan FanaticTour Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur, "15-19 Nisan tarihleri arasında, Antalya Asteria Kremlin Palace'da gerçekleştirmeyi planladığımız 11.Uluslararası Masterler Turnuvası'nı, maalesef ülkemizde ve tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle 'önce insan sağlığı' düşünülerek ileri bir tarihe ertelemiştik. Hepimizin malumu normalleşme sürecine girilmesiyle 12-16 Ağustos tarihleri arasında yaz kupası organizasyonu 16 takımın katılımıyla gerçekleşecektir. Yurtdışından Romanya ve Kosova takımlarının da katılacağı turnuvanın çekişmeli ve çok güzel geçeceğine inanıyorum"ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme