Van Masterler Antalya'dan mutlu dönüyor

Antalya Suana Otel Tesislerinde bu yıl 11'cisi düzenlenen Cumhuriyet Kupası Uluslararası Masterler turnuvasında ilimizi başarıyla temsil eden Van Masterler takımı, grup maçlarında 2 galibiyet 1 mağlubiyet alarak, turnuvayı 40 takım arasında dördüncü olarak tamamladı.

Fanatik Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur başkanlığında bu yıl 11'ncisi düzenlenen Cumhuriyet Kupası Uluslararası Masterler turnuvasında büyük heyecan yaşandı. Antalya Side Suena otel tesislerinde düzenlenen turnuvada 40 takım mücadele etti. Oldukça çekişmeli ve bir o kadar güzel görüntülere sahne olan turnuvanın Şampiyonu Antalya temsilcisi Manavgat Masterler oldu. Pazar günü Manavgat Masterler ve Konya Masterler arasında oynanan ve 3-1'lik Manavgat’ın galibiyetiyle sonuçlanan turnuvanın şampiyonu Manavgat olurken, Van Masterler takımı ise çeyrek finale kadar yükselme başarısı gösterdi. Grup maçlarında Antalya temsilcisi Demre Masterler'i 5-3'lük farklı skorla geçen ve ikinci maçında ise Gölcük temsilcisi Kanyon Masterler'e 2-0 kaybeden Van Masterler üçüncü maçında Romanya'yı 9-0 mağlup ederek, turnuvayı dördüncü tamamladılar.

Van Masterler takımı teknik sorumluluğunu dernek başkan yardımcısı Metin Şevgin'in genel Koordinatörlüğünü ise yine başkan yardımcısı tecrübeli antrenör Bengin Çakay'ın yaptığı Van Masterler çeyrek finalde karşılaştığı turnuva şampiyon Manavgat'a 3-1 kaybederek, turnuvaya veda etti.

ŞEVGİN; ÇEYREK FİNAL BAŞARISI GÖSTERDİK

Van Masterler Başkan yardımcısı ve teknik sorumlusu Metin Şevgin,  "Şehrimizi en iyi şekilde temsil eden takımımızı tebrik ediyorum. Bütün futbolcu kardeşlerimi katıldığımız turnuvada gösterdikleri mücadele ve saha içi davranışları ile taraftarlar ve rakip takımlar tarafından centilmen takım Van'ı seçmeleri çok anlamlıydı. Van her zaman centilmen ve misafirperverdir. Şampiyonaya katılan takımlar içerisinde en anlamlı plaketi alan takım arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Öte yandan organizasyona ev sahipliği yapan Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur ve ekibine teşekkür eden Şevgin, turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ediyoruz bundan sonra ki,  katılacağımız uluslararası turnuvalarda Van'a değer katmaya devam edeceklerini belirtti.

ÇAKAY: VAN'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK

Van Masterler dernek başkan yardımcısı aynı zamanda takımın genel koordinatörü tecrübeli antrenör Bengin Çakay ise, “Öncelikle her yıl olduğu gibi bu yılda güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur ve ekibine teşekkür ediyoruz. Her yönüyle güzel ve keyifli bir turnuva oldu bizler Van'ı en iyi şekilde her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da başarıyla temsil ettik. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha güçlü bir takım olduklarını belirterek,  takımın çeyrek final başarısında pay sahibi olan tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür diyorum" dedi.

"ÖDÜL TÖRENİ"

Manavgat ve Konya Masterler Arasında oynanan final maçı sonrası ödül töreni düzenlendi. Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur, yaptığı konuşmada turnuvaya katılan takımlara ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, turnuvada maçlarını yöneten hakemlere ve hazır bulunan eski futbolculara da teşekkür etti.

Bakmadan Geçme