Van için oynayın

Van Büyükşehir Belediyespor bugün ligde kalma adına kader maçına çıkıyor bu maçın yalnız Van Büyükşehir Belediyespor adına değil, Van'ın adına Vanlıların adına kader maçı bu yüzden Büyükşehir Belediyespor'da bugün oynanacak zorlu Darıca maçında tek düşünce üç puan olmalı.

Öncelikle Kırmızı-siyahlı futbolcular ve teknik heyet geçen hafta alınan Niğde mağlubiyetinin getirdiği üzüntüyü ve moral bozukluğunu bir kenara bırakıp Darıca maçına motive olmaları lazım. Çünkü, Van Büyükşehir Belediyespor'un şu anda içinde bulunduğu durum hiç iç açıcı değil.

Gerek oyuncu performansı, gerekse oyun anlayışı olarak istenilen düzeyden çok uzakta. Sezon başından buyana kulüpte yaşanan olumsuzluklar, hakem hataları. cezalı ve sakat futbolcuları göz önüne getirdiğimizde büyük sorunlarla dolu bir takım olgusuyla bugün karşımıza çıkıyor. Fakat bu kadar olumsuz görüntüye rağmen kişilerden çok takım olarak mücadele gücü yüksek bir takım bugün Darıca karşısında sahada olmalı ve ümitsiz görüntü tersine çevrilebilir ve taraftarların da büyük desteğiyle üç puanı hanesine yazdırır ve ligde kalma umutlarını artırır diye düşünüyorum.

Bugünkü karşılaşmayı çıkış maçı olarak görülüyor.

Yönetim cephesi de maçı kazanmak zorunda olduklarını her fırsatta vurguluyor. Bugünkü maçta sözlerin değil, takımın sahada sergileyeceği performans ve Van Büyükşehir Belediyesporlu oyuncuların dayanışma içerisinde mücadeleleri maçın kaderinde çok daha önemli bir etkisi olacaktır.

Bu maçtan alınacak sonuç Van Büyükşehir Belediyespor'un ligde kalma adına önemli bir adım olacak ve en önemlisi ise bu maçta alınacak 3 puan oyuncuların özgüvenlerini yakalamaları açısından gerçekten çok önemli. Van Büyükşehir Belediyespor'un Darıca maçı dahil kalan beş karşılaşmada alacağı puanlardan çok, bu yoldaki rakiplerinin yapacağı karşılaşmalarda alacakları sonuçlarda temsilcimiz adına çok önemli olacak.

Bugün Van Atatürk Şehir Stadyumunda saat 13:30'da oynayacağı zorlu Darıca maçına tüm taraftarların tribünleri doldurarak takımlarına 90 dakika susmadan destek vermelerini bekliyoruz ve temsilcimize ligde kalma adına Darıca karşısında üç puan mücadelesi verecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar diliyorum ve futbolcu kardeşlerime diyeceğim çıkın kendiniz için Van için oynayın bu sizin maçınız olsun…

Bakmadan Geçme