Van Hürriyet Koleji Empati Haftasını etkinliklerle kutladı

Van'ın eğitimine önemli katkılar sunan Van Hürriyet Koleji, Empati Haftası nedeniyle bazı etkinlikler gerçekleştirdi. Hürriyet Koleji Genel Müdürü Servet Aktay, 'Etkinlik kapsamında Hürriyet Koleji olarak, bir hafta boyunca okulun yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ettik. Anla ve Yaşa,' sloganıyla etkinliğimizin finalini hafta sonu okulda yaptık' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

Van Hürriyet Koleji’nin geleneksel hale getirdiği "Anla ve Yaşa" sloganıyla 6 Ekim Empati Haftası kutlandı. Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif Yörük, Hürriyet Koleji Genel Müdürü Servet Aktay, öğretmen, veli ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte yardıma muhtaç aileler için kermes düzenlendi.

Hürriyet Koleji Genel Müdürü Servet Aktay, “Ekim ayının ilk haftasını Geleneksel olarak "Anla ve Yaşa" sloganıyla Empati Haftası olarak kutlamaktayız. Empati haftası programımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Hürriyet Kolejleri Genel Koordinatörümüz, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla konferans salonumuzda yapılan çeşitli etkinlikler ve okul bahçemizde "yardıma muhtaç ailelere yardım" yararına kermes düzenlendi. Hürriyet Koleji empati programımızda rol değişimleri de yapıldı. Veli ve öğrencilerimiz öğretmen, öğretmenlerimiz öğrenci oldular. Öğrencilerimiz birçok çalışanımızla yaparak, yaşayarak empati kurma imkanı yakaladı” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme