VAN GÖLÜSPOR, SİLOPİSPOR'U KONUK EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1'nci Bölge 1'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Van Gölüspor Pazar günü evinde 1960 Silopispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Rıdvan Can

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Gölüspor ligin 6'ncı haftasında 1960 Silopispor'u ağırlıyor.

Pazar günü İpekyolu İlçe Sahasında oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca özellikle gece antrenmanlarını yağmur altında yapan Van Gölüspor'da çalışmalar aralıksız devam etti.

Teknik direktör Yavuz Oruç ve yardımcı antrenör Ferhat Yıldırımçakar öncülüğünde futbolcular düz koşudan sonra kuvvete dayalı  koordinasyon çalışması yaptı. Antrenman, yarım sahada taktik çalışması ile sona erdi.

"Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz"

Teknik Direktör Yavuz Oruç, takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, “Özellikle rakiplerimizin puan kaybettiği haftada biz çok önemli bir galibiyeti kaçırdık. Yüksekova karşısında bulduğumuz önemli gol pozisyonlarını değerlendiremedik. O maç geride kaldı. Pazar günü zorlu bir maça çıkacağız. Ligin en iyi takımlarından birine ev sahipliği yapacağız. Bunun için sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak, ligin ilk yarısını bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Lig'de geride bıraktığı beş haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Van Gölüspor çıktığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3  beraberlikle hanesine yazdırdığı 9 puanla grupta 5'nci sırada yer alıyor.

Yorumlar 1
Mustafa 03 Aralık 2021 22:45

kullanılan isim yazım kurallarına aykırı ve çok sırıtıyor. Vangölü birleşik yazılır... doğrusu: "Vangölü Spor Kulübü" olmalı

Bakmadan Geçme