Van EAH'tan BAY-TEM'e teşekkür

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH), başarılı çalışmalarından dolayı BAY-TEM Yemek Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ne teşekkür etti.

Hastanenin temizliğine verdikleri önem ve yaptıkları başarılı hizmetlerinden dolayı BAY-TEM’e teşekkür eden Van EAH, Başhekimi Operatör Dr. Ümit Haluk İliklerden ayrıca BAY-TEM’in iki çalışanını ‘Ayın personeli’ olarak seçti. Şirket Müdürü Gökhan Çiftçi ve başarılı personelleri odasında kabul eden Dr. İliklerden, hastanenin temizliğine verdikleri önemden dolayı dolayı kendilerine teşekkür etti. BAY-TEM Şirket Müdürü Gökhan Çiftçi ise burada yaptığı kısa konuşmasında, “Hizmetimizin takdire şayan görülmesi ve iki elemanımızın hastane bünyesinde ayın personeli olarak seçilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Amacımız her konuda hizmetin en iyisini sunmaktır. Bu kapsamda şirket olarak, çalışanlarımızın çalıştıkları yerde başarılı olması bizim de başarımız demektir. Bu çerçevede iki çalışanımızı kutluyor bu başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından BAY-TEM Şirket Müdürü Gökhan Çiftçi tarafından başarılı iki personele alışveriş çeki verildi. Alışveriş çeklerini Hastane Başhkekimi Operatör Dr. Ümit Haluk İliklerden alan personeller, ise kendilerine teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme