VAN DERBİYE KİLİTLENDİ

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grup 12'nci haftasında Vangölüspor, Van Yolspor ile karşılaşacak.

Rıdvan Can.

Bölgesel Amatör ligde Van'ı temsilen eden Van Gölüspor ile Van Yolspor, Pazar günü Van derbisinde kozlarını paylaşacak.

"İKİ TAKIMDA DA HEDEF ÜÇ PUAN"

Geçtiğimiz hafta Van Gölüspor, Bitlis temsilcisi Güroymakspor'la deplasmanda karşılıklı atılan gollerle berabere kalarak haftayı bir puanla kapatırken, Van Yolspor ise evinde 1960 Silopisporla 1-1'lik beraberlikle puanları paylaştı.

ORUÇ: ÖNCELİĞİMİZ FAİRPLAY

Van Gölüspor teknik direktörü Yavuz Oruç, “Pazar günü Van Yolspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Van derbisi olarak nitelendirilen zorlu bir maçta kazanmak için mücadele edeceğiz. Önceliğimiz fair-play. Hedefimiz ise iyi futbol ve galibiyet” dedi.

Gülmez: Dostluğun ön planda olduğu bir maç olacak

Van Yolspor teknik direktörü Mehmet Ali Gülmez, “Van Gölüspor maçına hafta boyunca sıkı bir şekilde hazırlandık. Geçen hafta 1960 Silopispor karşısında hesapta olmayan puan kaybı yaşadık. Zorlu maçtan bir puanla ayrıldık. Pazar günü Van  derbisine çıkacağız. İki takım içinde zor bir mücadele olacak. Dostluğun ön planda olduğu seyir zevki yüksek bir mücadele olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Ligde 11'nci hafta sonunda oynanan karşılaşmaların ardından birer maçı eksik iki takımdan Van Gölüspor geride bıraktığı 10 haftada 16 puanla 4'ncü sırada yer alırken, Van Yolspor ise 10 haftada hanesine yazdırdığı 8 puanla 8'nci sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme