VAN BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI İFTARDA BULUŞTU

Van Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Beşiktaş taraftarı düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Rıdvan Can

Kale yolu üzerinde bulunan Atatürk Kültür Parkında Van Beşiktaşlılar Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde siyah-beyazlı taraftarlar çarşı grubu ve dernek üyeleri bir araya geldi. Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Diyadin Behçet, eski başkan Gani Aslan, Genel Sekreter Servet Aktaş, Gölkentli ve Kara Kobra taraftarları katıldı.

İftar programının ardından konuşan Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Diyadin Behçet, Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş taraftarı olmanın ayrıcalık olduğunu ifade ederek, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğini bu yılda yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herşey çok güzel ve keyifliydi. Bizleri yalnız bırakmayan ve her daim desteğini büyük bir güçle arkamızda hissettiğimiz büyük Beşiktaş taraftarına, Vanspor taraftarları Gölkentli ve Kara Kobra taraftarlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Programın sonunda Beşiktaşlı taraftarlar meşale şovu yaptı. Meşale şovu coşkusu, gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Daha sonra taraftarların söylediği marşlar ve havai fişek gösterileri eşliğinde etkinlik devam etti.

Bakmadan Geçme