VAN ANNE BEBEK VE ÇOCUK FUARI SONA ERDİ

Bu yıl ilk kez Atlantik Fuarcılık tarafından düzenlenen Van Anne Bebek ve Çocuk Fuarı, sona erdi. Atlantik Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar, fuarın yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Berk İlhan

Atlantik Fuarcılık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Van Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Van Anne Bebek ve Çocuk Fuarı, sona erdi.

“Fuarımıza katılan herkese teşekkür ederim”

Atlantik Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar, “Atlantik Fuarcılık; Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nda sektörün önemli markalarını 7-10 Ekim 2021 tarihlerinde bir araya getirdik. Anne ve çocuk sektörünün geniş ürün yelpazesindeki, Türkiye'nin en seçkin markalarının yer aldığı; Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en kapsamlı, en etkili ve en sevimli fuarı Van'da 4 gün boyunca hizmet verdi. Bebek bakım ürünlerinden mobilyaya; oyun, sağlık ve eğitimden anne ve hamile giyimine kadar çok geniş bir katılımcı profiline sahip olan fuar; annelerin hamilelik döneminden, çocukların olgunluk dönemine kadar olan tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Sektöre dair tüm ürün ve hizmetleri bir araya getiren Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarımıza yaklaşık 30 bin kişi katılarak yoğun ilgi gösterdi. Fuarımıza katılan tüm firmalarımız mutlu şekilde ayrıldı. Ziyaretçilerimize keyifli bir fuar sunduğumuzu düşünüyorum. Fuarımıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme