'Vali Doğan kadınlara destek olmalıdır'

Van'ın tek kadın muhtarı Leyla Tanrıtanır, Valiler kararnamesiyle Konya'dan Van'a atanan, dün görevine başlayan Vali Aydın Nezih Doğan'a başarılar diledi.

Fazıl Erüş
Van'ın tek kadın muhtarı Leyla Tanrıtanır, Valiler kararnamesiyle Konya'dan Van'a atanan,  dün görevine başlayan Vali Aydın Nezih Doğan'a başarılar diledi.
Vali Doğan'ın yeni bir heyecan ve birliktelik yaratarak önemli hizmetlere, projelere imza atacağına inandığını belirten Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Tanrıtanır, " Öncelikle sayın valimiz ve eşleri tarihi geçmişi,  doğal güzellikleri ile bölgenin cazibe merkezi olan Van şehrimize hoş geldiler. Van'ın tek kadın muhtarı değil de bir kadın, bir anne olarak valimizden Van için yeni bir sayfa açmasını ve medyada görünen ön yargıları kırmasını istiyorum. Kültür kenti Van ilimizi el birliği ile inşallah daha güzel yerlere taşıyacağız" dedi.
Türkiye'nin hassas bir süreçten geçtiğini vurgulayan Tanrıtanır, Valimiz bu süreçte halk ile kurumlarla, kuruluşlarla barışık, iç içe olmalıdır. Sorunlarımızı ancak birlikte çözebiliriz. Van halkımızın kardeşlik, barış süreci ile ilgili samimi güzel projeleri var. Valimizden bu projelere katkıda bulunmasını arzu ediyoruz.  Özellikle batıdaki vatandaşlarımıza sesimizi duyurmaya yardımcı olmalıdır.  Valimizin yerel yönetimde kadınlara destek olmalıdır. Çünkü kadınlar toplumun önderleridir" dedi

Bakmadan Geçme