VALİ BİLMEZ GEVAŞLI MUHTARLARLA BULUŞTU

Vali Mehmet Emin Bilmez, Gevaş mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesinin muhtarlarla toplantıları devam ediyor. Edremit ilçesi Fidanlık Parkında gerçekleştirilen Gevaş muhtarları ile buluşma toplantısına Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in yanı sıra, AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Gevaş Kaymakamı Hamit Genç, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Bilmez,  salgın sürecinin öncesinde planladıkları muhtarlarla buluşma programlarını salgının seyrine göre sürdürdüklerini söyledi.

Kentin gelişimi için muhtarla iş birliği içinde çalıştıklarını ifade eden Bilmez, Muhtarların, devletin mahalledeki gözü, kulağı konumunda olduğunu belirtti.

Vali Bilmez, ‘‘Muhtar Türkiye Cumhuriyetinde yerel düzeyde önemli bir konumdadır. Dolaysıyla muhtar kamu kurumlarıyla vatandaş arasında köprü olmak zorundadır. Sizlerin dile getirdiği sorunları, arkadaşlarımız not alacaklar ve takip edecekler. İnşallah hep beraber tüm sorunlarımızı halledip güzel bir Van için sizlerin de gayretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından söz alan muhtarlar, mahallelerdeki sorunları dile getirerek sorunların çözümü konusunda fikirlerini paylaştı.

Toplantının ardından Vali Bilmez tarafından muhtarlara isimleri yazılı çanta hediye edildi. Daha sonra inşası tamamlanan Fidanlık Parkı gezilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Bakmadan Geçme