Uygulamalı Proje Döngüsü Ve Proje Eğitimi Sona Erdi

Van’ın Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Eğitimi sona erdi.

DAKA Van Hizmet Binası Cilo Toplantı Salonu’nda gerçekleşen sertifika teslim törenine DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Yaşar Demirci ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani de katıldı. Verimli ve eğlenceli bir eğitim gerçekleştirdiklerini kaydeden Proje Eğitmeni Ali Öztüfekçi, eğitim boyunca katılımcıların kentin belirli caddelerindeki yaya yoğunluğunun azaltılmasından, okul pansiyonunda kalan öğrencilerin sorunlarına temas eden farklı proje taslakları oluşturduğunu belirtti.
DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Yaşar Demirci ise, “Proje sahibi olmak, dert sahibi olmak demektir. Siz bazı konuları dert ettiğinizden böyle bir eğitime talip olmuşsunuz, biz de derdi olanlara proje eğitimi vermeyi dert edindik. Sizin derdinizi sizden daha iyi anlatacak kimse olmadığı için projeleriniz gerçekçi olacaktır. ERASMUS+ gibi önemli programlarda başvurularınızı görmek istiyoruz” dedi.
Muhlis Ceylani ise, eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerleri kutladığını belirterek, “Farklı paydaşlar olarak böyle bir çalışmaya imza attık. Umarım taslak projeler en kısa zamanda hayata geçer. Bu eğitimi finanse eden Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme