Urartu Otel'de eğlencenin tadına vardılar

Van ve İlçelerinde görev yapan öğretmenler, Büyük Urartu Oteli tarafından hafta sonu gerçekleştirilen gecede buluştu.

Rıdvan CAN

Gecede ilk olarak sahneye çıkan ünlü piyanist Hasan Can ve ekibinin seslendirdiği güzel şarkılara misafirler danslarıyla eşlik ettiler.

Hasan Can'ın ardından sahne alan Van Oturma Gecesi ekibinin seslendirdiği bir birinden güzel şarkı ve türküler programa eşsiz bir renk kattı.

Van Oturma Gecesi ekibinin seslendirdiği şarkılara eşlik ederek halaylar çeken öğretmenler ve aileleri doyasıya eğlenerek eğlencenin tadına vardılar.  Gecenin devamında ise, Urartu Diskoya geçerek,  ilerleyen saatlere kadar çılgınca eğlendiler.

Büyük Urartu Oteli tarafından düzenlenen geceye katılan öğretmenler Van oturma gecesi grubunun ve ünlü piyanist Hasan Can ve ekibinin kendilerine unutulmaz bir gece yaşattığını dile getirerek, Kendilerini ağırlayan Büyük Urartu Oteli yönetici ve personeline memnuniyetlerini belirterek birde istekte bulundular. Hiç olmazsa haftada bir gece bu güzel programın yapılmasını Hasan Can ve oturma gecesi ekibinin aileleri günlük stresten sıkıntılardan uzaklaştırıp hoşça vakit geçirmelerini isteyerek teşekkür ettiler.

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla geceye olan yoğun ilgi ve katılımdan dolayı memnuniyetini dile getiren otel sahibi Murat Türkoğlu, Büyük Urartu oteli adına yaptığı konuşmada, ''Öğretmenlik mesleğini icra eden saygıdeğer öğretmenlerimizle bir araya gelerek bu özel günlerinde sevinçlerini paylaşmak ve bir arada olmak istedik. Öğretmenlerimizin bizler için çok önemli olduğunu dile getirerek, her şeyden önce öğretmenlik, sevgi ve gönül mesleğidir. Bu mesleğe gönül veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum'' dedi. Misafirlerin arzulayıp istedikleri gece içinse bundan böyle her hafta cumartesi gecelerini aile gecesi olarak düzenleyeceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme