ULAŞTIRMA BAKANI VAN'A GELİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çeşitli açılış, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Van'a geliyor. Bakan Karaismailoğlu Van ziyaretinde bürokratlardan çevre yolu ile ilgili brifing alacak.

Burhan Ergin   

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü Van’a geliyor. Van Valiliğinden açıklanan programa göre Bakan Karaismailoğlu ve beraberindekiler Ferit Melen Havalimanında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, protokol, belediye başkanları ve kurum amirleri tarafından karşılanacak. 

Bakan Karaismailoğlu, Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Miyajima Akio’nun da katılacağı saat 10:45’te Edremit yolu üzerinden bulunan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında yer alan Dr. Miyazaki Koru Parkı açılışını yaptıktan sonra saat 11:00’da Van Valiliği’ni, 11:30’da AK Parti Van İl Başkanlığını, 12:00’da Gar Müdürlüğünü, 12:30’da Tuşba Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.  

Bakan Karaismailoğlu saat 13:00’da TCDD Feribot İskele Sahilinde incelemelerde bulunacak. Saat 13:30’da PTT Başmüdürlüğünü, 14:00’da Gürpınar Belediye Başkanlığını, 16:00’da Gürpınar - Güzelsu Yol Yapım Şantiyesini ziyaret edecek olan Bakan Karaismailoğlu çevre yolu ile ilgili brifing alacak.   

Saat 17:45’te Güzeldere Tünelini inceleyecek olan Bakan Karaismailoğlu, 19:00’da Edremit Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun akşam saatlerinde Van’dan ayrılması bekleniyor.    

 

Bakmadan Geçme