Tuşba Ziraat Odası'ndan Büyükşehir'e ziyaret

Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan Özgökçe, Genel Sekreter Tayfur Kartal ve odaya bağlı Tarım Danışmanları Van Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Yusuf Altun'u makamında ziyaret etti.

Vansesi Haber Merkezi

 

Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan Özgökçe, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Altun’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Özgökçe Ziraat Odası olarak, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğini arttırmak istediklerini belirterek,” Biz Tuşba Ziraat Odası olarak sizinle daha fazla çalışmak, koordineli hareket etmek istiyoruz. Odamızdaki çiftçilere odamızda çalışan mühendisler eliyle danışmanlık hizmeti veriyoruz. Büyük bir potansiyele sahibiz. Birlikte eğitimler verebiliriz” dedi.

 

Başkan Özgökçe, Van’daki canlı hayvan pazarında incelemeler yaptıklarını ve durumun iç acıcı olmadığını da ifade ederek, “Geçen gün gelen talepler üzerine canlı hayvan pazarına gittik. Ekibimizle beraber incelemelerde bulunduk. Durum gerçekten çok kötü. İstiyoruz ki Büyükşehir Belediyesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve gerekli birimler buradaki sorunlara bir an önce el atsın. Çiftçilerimiz çok mağdur oluyor. Biz de Ziraat Odası olarak talepleri size iletiyoruz” diye konuştu.

 

Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Yusuf Altun da ziyaretten çok memnun olduğunu söyledi. Altun şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü işbirliğine hazırız. Bizde her geçen gün birimimizi geliştiriyoruz. Projeler yapıyoruz. Bölgemiz geçmişten beri tarım ve hayvancılık bölgesi istiyoruz ki çok daha iyi şeyler sunalım. Sizinle işbirliği yapmak, çiftçilerimize daha fazla ulaşmak bizim için de iyi olacaktır. Canlı hayvan pazarı ile ilgili bizde çalışmalarımızı raporlarımızı sayın valimize, büyükşehir belediye başkan vekilimize sunduk. Kendisi de konun takipçisidir.”

Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme