TURNUVA BAŞLADI

Lokman Hekim Van Hayat Hastanesi tarafından düzenlenen Birliktelik Halı Saha Futbol Turnuvası 12 takımın katılımıyla başladı. Turnuva açılışı Lokman Hekim Van Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Ferman Koca, hastane yöneticileri, sağlık personeli ve idari personelin katılımıyla Gelişim Halı Sahada yapıldı.

Rıdvan CAN

Halı saha futbol turnuvası,  hastane yöneticileri ve hastane çalışanlar arasında sosyal birlikteliği geliştirmek, çalışanlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek, birlik ve beraberlik sağlayarak takım ruhu kazandırmak amacıyla düzenlendi. Turnuva hastanede huzurlu ve verimli iş ortamları oluşturmak, sağlamak üzere her yıl düzenleniyor.

Turnuvaya ilişkin açıklama yapan Lokman Hekim Van Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Ferman Koca, "Sağlık hizmeti kutsal, kutsal olduğu kadar da yorucu ve stresli bir hizmettir. Van'da sağlık hizmetinin sunumunda azimle çalışan tüm kurumların personellerinin iş yükü ve stersini atmaları, sosyal yaşamın içinde sağlıklı ilişkiler kurmaları ve kurum çalışanlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve personel motivasyonunu üst düzeyde tutmak amacıyla futbol turnuvası düzenliyoruz. Gün boyu yoğun tempoyla çalışan hastane personellerinin  motivasyon artırıcı organizasyonlarla koordinasyon ve işbirliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Futbol turnuvasının centilmenlik ruhuna uygun, saha içinde kıyasıya bir mücadele, saha dışında ise uzun yıllar sürecek dostluklar bırakmasını temenni ediyorum. Katılan takımlara başarılar diliyorum "dedi.

 Hastane çalışanların ve ailelerinin izleyici olarak ayrı bir renk katacağı turnuva sonucunda dereceye giren ve en centilmen takıma kupa ve hediye verilecek.

Bakmadan Geçme