TÜRKMENOĞLU'NUN ANNESİNİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Van Valisi Münir Karaloğlu, dün vefat eden Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) eski Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun annesinin cenazesine katıldı.
Uzun süredir rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi gören AK Parti Van eski Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun annesi Firdevs Türkmenoğlu (85) dün vefat etti. Vefat haberini öğrenen Vali Münir Karaloğlu, dün gece Lokman Hekim Hastanesi’ne giderek, Kayhan Türkmenoğlu’na ‘başsağlığı’ dileğinde bulundu. Firdevs Türkmenoğlu’nun cenazesi bugün öğle namazında Boyalar Camii’ne getirildi. Van Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti eski Van milletvekilleri Kerem Altun ve İkram Dinçer, İl Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Mirza Nadiroğlu’nun da katıldığı kalabalık bir cemaat, Firdevs Türkmenoğlu’nun cenaze namazını kıldı. İl Müftüsü Nimetullah Arvas’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından omuzlara alınan Türkmenoğlu’nun tabutu bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına bırakılarak Akköprü Mezarlığı’na götürülüp defnedildi. Yıllar önce babasını da kaybeden eski Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, annesinin tabutuna omuz vererek, son görevini yaptı.
Bu arada, AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan da cenazeye gelerek, Kayhan Türkmenoğlu ve ailesine taziyelerini bildirdi.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme