Türkiye Kupasını Eş Başkanlara Hediye Ettiler

Van’ın Erciş Belediyesi Plaj Futbolu Takımı sporcuları, Antalya’nın Alanya ilçesinde kazandıkları Türkiye 2.’lik Kupası’nı Erciş Belediyesi Eş Başkanları Diba Keskin ile Abdurrahman Çağan’a hediye ettiler.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 15 Ekim 2014 tarihinde yapılan Türkiye Plaj Futbolu Şampiyonası maçlarında finale kalarak ikinciliği elde eden Erciş Belediyesi Plaj Futbolu Takımı oyuncuları başarılarından ötürü Eş Başkanlar Diba Keskin ile Abdurrahman Çağan’ın da katıldığı yemekte tam altınla ödüllendirildiler. Burada bir konuşma yapan Erciş Belediyesi Eş Başkanı Diba Keskin, Erciş adına büyük bir başarı kazanan ve spor dalında hem Erciş'in hem de Ercişli sporcuların ismini dünyaya duyuran plaj futbolu takımı oyuncularını ayrı ayrı tebrik etti. Keskin, “Bize yaşattığınız bu mutluluktan dolayı, sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu kupayı Erciş halkı adına kabul ediyor ve hepinizi çok seviyoruz. İnşallah daha büyük başarılara da birlik ve beraberlik içinde imza atarız. Bizler her zaman sizlere destek vermeye hazırız. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza kucak dolusu sevgilerimizi sunuyoruz" dedi.
Erciş Belediyesi Eş Başkanı Abdurrahman Çağan ise, depremin 3. yıl dönümü nedeniyle yaşamını yitirenlerin anısına bir kez daha başsağlığı dileklerini iletti. Çağan, “Böyle bir günde depremin acı hatıraları ile takım başarısının bir arada olmasından dolayı, hem acıyı hem de hüznü bir arada yaşıyoruz. Başarılarınızın daim olmasını dilerim” şeklinde konuştu.
Takım oyuncuları adına konuşan Lokman Sinoğlu ise, "Amatör ruh ile tamamen sizin desteklerinizle bu başarıyı elde ettik. Sizleri onurlandırdıysak bundan arkadaşlarımla birlikte mutluluk duyar, teşekkür ederiz. Bizim gönlümüzde yatan en büyük başarıyı elde etmekti. İnşallah, desteklerinizle seneye daha büyük başarıya imza atacağız” dedi.
Konuşmaların ardından sporcular kupayı eş başkanlara hediye ederken, eş başkanlar ise oyuncuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdiler.

Bakmadan Geçme