Tunaz Organizasyon Showroom açıldı

Tunaz Organizasyon sahibi Umut Gülsoy: Vatandaşlarımızı özel günlerinde yormadan mutlu etmek bizim işimizdir.

Fazıl ERÜŞ/ Rıdvan CAN
Tunaz Orgnizasyon Showroom  Ali Paşa Mahallesi Sıhke Caddesi üzerinde görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Ak Parti Milletvekili Mustafa Bilici, Van TSO Başkanı NecdetTakva, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve Başkan Yardımcısı Hakim Karabıyık, Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Bilici, " Böyle büyük bir organizasyon şirketinin Van'da açılması sevindiricidir. Artık açılışlarda, mitinglerde, düğünlerde, konserlerde, şenliklerde daha kaliteli hizmet göreceğiz.  Tunaz Grup Aş. Ltd. Şti personelleri eksiksiz bir hizmetle bu tür organizasyonları yapacak. Van için hayırlı olmasını dilerim" dedi
Hayatın en önemli ve güzel gününü deneyim ve istekler  doğrultusunda unutulmaz kılmak için yola  çıktıklarını belirten  Tunaz Organizasyon sahibi Umut Gülsoy, " İki  yıldır  genç, yenilikçi bir ekip ve modern teknik  imkanlarla Van'da organizasyonlar yapıyoruz. İlk organizasyonumuz ünlü sanatçı Kutsi konseriydi.  Gelen yoğun talepler üzerine konserler, düğünler, geceler, kokteyller düzenledik. Daha önce  showroom yoktu. Van’da ilk defa insanlarımız masa düzenini, salon dekorlarını burada görerek, seçerek bütçelerine göre karar verecekler.  Karar  müşterilerimizden  düzenlemek bizden. Bu yıl yılbaşı programı, sevgililer gününe özel dev organizasyonlar yapacağız. Van'ın kış koşulları ağır olduğu için bu tür organizasyonları yıldızlı otellerimizde yapmayı düşünüyoruz" dedi. 
 Bütün organizasyonlarda tüm detaylarla profesyonel anlayışla ilgilendiklerini  belirten Gülsoy, "  Vatandaşlarımızı  özel  günlerinde  yormadan mutlu etmek  bizim işimiz ve  görevimizidir. Profesyonel ekip ve ekipmanlarımız ile düğün, nişan, açılış, kokteyl öncesinden bitimine kadar vatandaşlarımıza unutamayacakları, keyif  alacakları dakikalar yaşatacağız. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda düğünlerde masa sandalye giydirme, masa üzeri objeleri (şamdanlar, çiçekli şamdanlar, canlı çiçekler, fanuslu mumlar, masa üzeri pul, taş ve boncuklar), nikah masası süsleme özel tüllerle ve şık kumaşlarla süsleme 2 adet yüksek arkalı gelin ve damat sandalyesi, gelin yolu, çiçekli, sarmaşıklı led ışıklı, mumlu, şamdanlı gelin yolları, volkan, ışık seli, konfeti ve havai fişek gösterisi) gelin ve damadı anlatan seçkin görsel sunumlar yapıyoruz.  
Ayrıca havuz başı, kır düğünü, tekne ya da otel balo salonu,  gelin arabası organizasyonu ile en güzel düğün mekanları hazırlıyoruz. Van'da Organizasyon Tunaz'ın işidir. Yerel seçim kampanyaları için özel çalışma hazırlıkları yapıyor" diye konuştu. 

Bakmadan Geçme