TSYD 52 Yaşında

Bin 250 üyesi, 8 şubesi, 81 ildeki temsilcileri ile Türkiye basının en köklü çınarı haline gelen Türkiye Spor Yazarları Derneği TSYD 52 yaşında. Türk Spor Basınını bir çatı altında toplayan ve her geçen gün yeşeren yaprakları ile Türkiye genelinde spor çalışanlarına kol kanat geren bu kuruluş, gücü ve duruşu ile varlığını her alanda hissettiren TSYD üyelerine sınırsız hizmet veriyor.

TSYD Türk Sporuna sporcu gençler yetiştirerek, Türkiye Spor yazarları Derneği, spor tesisleriyle de herkesin imrenerek baktığı bir güzellikte yükselişine devam ediyor.
 Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin yükselmesinde yoğun çaba sarf ederek TSYD'nin kuruluşundan bugüne yapmış oldukları hizmetlerle anılan Adnan Akın, Ali Hendekçi, Aydın Bakanoğlu, Burhan Felek, Ferruh İlkünsal, Haluk San, İhsan Biricik, Namık Sevik, Nezih Demirkent, Orhan Vedat Sevinçli, Rıdvan Yelekçi, Samim Var, Tarık Bilgin, Tevfik Ünsi Arkun, Kahraman Bapçum, Yalçın Toker, Sacit Demircan, Necmi Tanyolaç, Necati Karakaya, Necati Bilgiç ve Halit Kıvanç 52 yaşına basan Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin temellerini attı.

Bakmadan Geçme