Trabzon'a Kocaman şok! 3 gol 1 penaltı

Sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra düşüşe geçen Trabzonspor, Avni Aker'de bir şok daha yaşadı, üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı: 1-2.

Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçında Trabzonspor ile Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Aykut Kocaman'ın öğrencileri Trabzon'dan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Maçın ilk yarısında iki takımda pozisyon bulmakta zorlanırken ikinci yarı bambaşka bir futbol vardı. 51. dakikada konuk ekip Meha'nın penaltıdan attığı golle Avni Aker'de 1-0 öne geçti. Trabzonspor'un cevabı gecikmedi. 59. dakikada Carl Medjani'nin golüyle Bordo-Mavililer skora eşitlik getirdi. 1-1. 
 
TRABZONSPOR-TORKU KONYASPOR MAÇININ FOTOĞRAFLARI 
 
71. dakikada Konyaspor, kontra ataktan Traore'nin attığı golle Avni Aker'de bir kez daha öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Torku Konyaspor, Trabzonspor'dan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Öte yandan 90+4'te Erkan Zengin ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.     
  
Trabzonspor: 1 - Torku Konyaspor: 2
 
Stat: Hüseyin Avni Aker
 
Hakemler: Süleyman Abay, Mustafa Sönmez, Gökmen Olgaç
 
Trabzonspor: Alvarado, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Constant, Medjani, Okay Yokuşlu, Marin, Erkan Zengin, Yusuf Erdoğan, N'Doye
 
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ömer Ali Şahiner, Vukovic, Ali Turan, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Holmen, Bajic, Traore, Meha, Rangelov
 
Sarı kartlar: Dk. 37 Okay Yokuşlu (Trabzonspor) Dk. 44 Ali Turan (Torku Konyaspor) 

Trabzonspor-Konyaspor

SÜLEYMAN ABAY ŞAŞIRTTI!
İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçta, konuk ekip 48. dakikada penaltı kazandı. Mustafa Yumlu'nun, Rangelov'a ceza sahası dışındaki müdahalesini maçın hakemi Süleyman Abay penaltı olarak değerlendirdi. Beyaz noktada topun başına geçen Alban Meha, kazanılan penaltıyı gole çevirdi.

MEDJANİ HEMEN CEVAP VERDİ
Trabzonspor bu golün şokunu erken atlattı. Bordo-mavililer, yenen golden 8 dakika sonra Carl Medjani'nin golüyle beraberliği yakaladı. Constant'ın ortasına arka direkte kafa vuruşunu yapan Cezayirli savunmacı, bu sezonki ilk golüyle skora denge getirdi.

TRABZON'UN KABUSU ABDOU R. TRAORE!
2012-2013 futbol sezonundan bu yana Türkiye'de forma giyen ve Tarbzonspor'a karşı 4 maçta 4 golü bulunanAbdou Razack Traore, bordo-mavilileri yine boş geçmedi. Fildişili golcü, 71. dakikada defans arkasına sarktı ve kaleci Esteban Alvarado ile karşı karşıya pozisyonda topu fileler gönderdi.

TRABZONSPOR 10 KİŞİ
Trabzonspor'da Erkan Zengin maçın 90+3. dakikasında kırmızı kart gördü. Köşe gönderi çevresinde yere düşen Holmen'e sert müdahale yapan Erkan Zengin, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olamyınca Trabzonspor sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Torku Konyaspor Mart 2009'dan beri Avni Aker'deki ilk galibiyetini aldı.

Bakmadan Geçme