Toprak, konya ticaret borsası'nı ziyaret etti

Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Selman Toprak beraberinde Genel Sekreter Ali Kasapoğlu ile birlikte Konya Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Selman Toprak beraberinde Genel Sekreter Ali Kasapoğlu ile birlikte Konya Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. 
VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Selman Toprak’ın yoğun ziyaret ve temasları sürüyor. Göreve geldikten kısa bir süre sonra ildeki ziyaretlerini devam ettiren Toprak, diğer illerin ticaret borsalarını da yerinde ziyaret ediyor. Son olarak Konya Ticaret Borsası’na bir ziyaret gerçekleştiren VATBO Başkanı Toprak’a, Genel Sekreter Ali Kasapoğlu da eşlik etti. Toprak, Konya Ticaret Borsası ziyaretinde yetkililerden bilgi aldı, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Konya Ticaret Borsası bünyesinde oluşturulan Elektronik Satış Salonu’nu gezen ve burada Elektronik Satış Sistemi hakkında teknik bilgi alan Başkan Toprak, “Konya ziyaretimiz verimli geçiyor. Burada yetkililerden bilgi aldık. Elektronik Satış Sistemi, günümüzde Ticaret Borsalarının hizmet standardı açısından olumlu katkı sunan en önemli projelerden biri. Bizim de ileri vadede oluşturmayı planladığımız bir birim. Biliyorsunuz, Van Ticaret Borsası, Hakkari’nin dahil edilmesiyle büyüyen ve ilçelerimizde açacağımız temsilciliklerle genişleyecek bir kuruluş. Bu konuyu da Konya borsamızdaki yetkililerle görüştük, onlarında görüşlerine başvurduk. Hakkari’nin dahil edilmesi Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Kendileriyle bu konu ve ilçelerde temsilcilikler açılmasını da değerlendirip görüş alışverişinde bulunduk. Daha ötesi için, daha güzel hizmetler sunmak için iyi konumda olan ticaret borsalarını geziyor ve yenilikleri, bu alanda yapılmış doğru projeleri tespit ederek fikir edinmeye çalışıyoruz” dedi.
Konya Ticaret ve Sanayi Odası’na da ziyarette bulunan VATBO Başkanı Toprak, oda temsilcileriyle görüştü. Barış süreciyle birlikte bölgede gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Toprak, Van Ticaret Borsası’nın büyüme ve gelişme projeleri hakkında da bilgi verdi.

Bakmadan Geçme