TELEKOM'DAN FOTOĞRAF SERGİSİ

İlhan siyahtaş
Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı  üyeleri arasında düzenlediği, "suyun hayatımızdaki
yeri ve su ile insan ve doğa ilişkileri" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserleri, "Su, Damladan Deryaya" başlıklı bir sergi ile Vanlı sanatseverle buluşturdu. Van İl Telekom Müdürlüğü salonunda açılan sergi, 18 Nisan 2013 tarihine kadar sanatseverleri ağırlayacak.
Türk Telekom Van İl Müdürü Abdülselam Kılıç'ın ev sahipliğinde açılan sergiye, Vali Münir Karaloğlu, Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü İlhan Hatiboğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileri katıldı.
Sergi açılışında  bir konuşma yapan Türk Telekom Van İl Müdürü Abdülselam Kılıç, "Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, çalışanlarımızın bireysel yeteneklerini teşvik etmek amacıyla pek çok sosyal etkinlik düzenliyor. Bunlardan biri olan ve 'Su, Damladan Deryaya' temasıyla gerçekleşen fotoğraf yarışmasına katılan eserlere ilk olarak Van'da ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Bir hafta boyunca sergilenecek bu eserleri görmek üzere tüm sanatsever vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.
Vakfın  faaliyetlerine değinen Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü İlhan Hatiboğlu, "Vakfımızın temel faaliyet alanı olan sağlık konusuna uygun olarak sağlığın ve hayatın vazgeçilmez unsuru "suyun hayatımızdaki yeri ve su ile İnsan ve doğa ilişkileri temasından yola çıkarak düzenlediğimiz 'Su, Damladan Deryaya' başlıklı fotoğraf yarışmamıza Türkiye'nin dört bir yanından 222 eser katıldı. Üyelerimizin yurdun birçok yerinden çekip gönderdiği fotoğraflar arasında seçim yapmak çok zor oldu. Birbirinden kıymetli bu fotoğrafların daha geniş kitlelere ulaşması için düzenlediğimiz sergilerin ilkini Van'da açtık. Bu eserleri diğer illerimizdeki sanatseverlerle de buluşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Van İl Telekom Müdürlüğü'nde açılan sergi, 18 Nisan 2013 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
Yarışma sonucunda ödüller sahiplerini buldu
Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında, Samsun'dan Mehmet Özdağ birinci, İstanbul'dan Haydar Barış Eroğlu ikinci ve Denizli'den Şirzat Temiz üçüncü olurken, üç eser mansiyon, bir eser de Jüri Özel ödülüne layık görülmüştü. Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, dereceye giren eser sahiplerinden birinciyi dizüstü bilgisayar, ikinciyi  iPad, üçüncüyü tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

 

Bakmadan Geçme