TEKVANDO İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKASI

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Tekvando İl Temsilciliği tarafından il birinciliği müsabakası düzenlendi.

Van’da 7-8 Aralık 2013 tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Zaferler Spor Salonu’nda yapılan il birinciliği müsabakaları iki gün sürdü. 200’e yakın sporcunun katıldığı elemeler, minik sporcuların gösteri maçları ile başladı. Kıyasıya geçen turnuvada başarı elde eden sporcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Müsabakaların sona ermesiyle birlikte derece elde eden sporculara ödüllerini AK Parti Van milletvekilleri Fatih Çiftçi ve Mustafa Bilici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ve Tekvando İl Temsilcisi Murat Yazlık verdi.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, öncelikle bu atmosferi yakalamalarında kendilerine destek olan sporcu ve ailelerine teşekkür etti. Sinir, “Burada gerçekten tekvando adına müthiş bir gün yaşanıyor. Yaklaşık 200 sporcumuz bugün elemeden geçerek il birinciliği için yarıştılar. Bu turnuvanın da bir uluslar arası organizasyon gibi geçmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bizleri ve sporcularımızı bu heyecanlı günde yalnız bırakmayan milletvekillerimiz Fatih Çiftçi ve Mustafa Bilici ile tribünleri dolduran ailelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme