Tekirdağ'da meydana gelen olayda Vanlı polis şehit oldu
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Emrah Koç'un Vanlı olduğu öğrenildi. Acı haber Van'da büyük üzüntü yarattı.
düşen polis memuru Emrah Koç’un Vanlı olduğu öğrenildi. Türkiye’yi yasa boğan acı olayın ardından Van’da da büyük üzüntü yaşandı.
Olay, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi’nde meydana geldi. Silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerine şüpheli şahıs tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucu polis memurları Emrah Koç ve Erkan Tütüncüler ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan iki polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Görev yaptığı Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde mesai arkadaşları tarafından sevilen bir isim olduğu öğrenilen şehit polis Emrah Koç’un Vanlı olması, memleketinde de derin üzüntüye neden oldu. Şehidin acı haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğarken, sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.
Şehit polis memuru Emrah Koç için düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.
Bakmadan Geçme