Tayini İzmir'e Çıkan Günel'den Veda Yemeği

Basın İlan Kurumu Şubesi'nin Van'daki personellerinden Ebubekir Günel, önceki gün Van’daki yerel gazeteci dostlarına ve yakın arkadaşlarına veda yemeği verdi. Basın İlan Kurumu'nun İzmir Şubesine tayini çıkan BİK Van Şubesinde görev yapan Ebubekir Günel, Pazartesi günü Van'dan ayrılacak.

İlhan SİYAHTAŞ

Basın İlan Kurumu Van Şubesi personeli Ebubekir Günel’in organize ettiği iftar yemeğine Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Yahya Öğlek, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, Vansesi Gazetesi personellerinden Rıdvan Can, İlhan Siyahtaş, Şehrivan Gazetesi personellerinden Yunus Aykaç, Serkan İzgi, Bölge Gazetesi personeli Burhan Ergin, İpekyolu Gazetesi Personellerinden Muhittin Botan, Cengiz Aslan, Basın İlan Kurumu Van Şubesi personellerinden Murat Uman, Erkan Günay ve Hakan Börekçi ve davetliler katıldı.

 ÖĞLEK; GÜNEL’E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Basın İlan Kurumu Van Şubesi Müdürü Yahya Öğlek, İzmir’e tayini çıkan Ebubekir Günel’in, Basın İlan Kurumu Van Şubesinde büyük emekler harcadığını ve çok özverili çalışmalarda bulunduğunu belirterek, Günel, ile birlikte çalıştıkları süre zarfında başarılı çalışmalara imza attık. Kendisine dostluğundan ve çalışkanlığından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görev yerinde de Van Şubemize yapmış olduğu hizmetleri İzmir Şubemizde de yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Günel’e yeni görev yerinde başarılar dilerim ayrıca böyle bir gecede gazeteci arkadaşlarımızı bir iftar yemeğinde bir araya getiren Günel’e teşekkür ederiz” dedi.

 GÜNEL; ÇOK GÜZEL ANILARIM OLDU

Yemeğe katılan davetlilere teşekkür eden Günel” 3 yıl boyunca Basın İlan Kurumu Van Şubesinde çok güzel anılarının olduğunu belirterek, Bu süre içersinde benimle iyi ilişkiler kuran ve bana destek olan bütün gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme