TARAFTARLAR VE FİRMALAR DOSTLUK MAÇI YAPTI

Vanspor'un cefakar taraftar grubu olan Kara-Kobra Taraftarları ile ilin ekonomisine yön veren İşadamlarından oluşan firmalar dostluk maçı yaptı.

Kara Kobra Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger'in başkanlığında oluşan Kara Kobra taraftarlar takımı ve Van Masterler takımının efsane golcüsü işadamı İbrahim Koç'un forma giydiği 2 Nisan Firmacılar takımı maçı renkli görüntülere sahne olurken, kıyası geçen maçı Kara Kobra taraftarlar takımı 4-2 kazandı. 

İpekyolu semt sahasında oynanan maçı çok sayıda taraftar ve firmacılar takip etti. 

Van'ın ekonomisine yön veren ve önemli katkılar sağlayan firmalarcılardan oluşan 2 Nisan Firmacılar takımının golcüsü, iş insanı İbrahim Koç, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Kara Kobra taraftarı ile güzel bir maç yaptık. Tabi futbol maçlarında değerli taraftarımız bu kez tribünde değil, hünerlerini sahaya yansıtarak, güzel bir galibiyet elde ettiler. Öncelikle galibiyetten dolayı tebrik ediyoruz. Biz elimizden geldiği kadar iyi mücadele ettik. Fakat esas amacımız dostluk, barış ve kardeşlik duygularımızı ön plana çıkarmaktı. Onu da başardık. İki takım için de centilmence geçen bir müsabaka oldu. Takım arkadaşlarım adına bu güzel organizasyonu tertipleyen Kara Kobra Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger'e ve taraftara teşekkür ediyorum" dedi.

Kara Kobra Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger ise yaptığı açıklamada, "Dostluk maçlarımız devam ediyor. Geçen hafta Gölkentli Taraftar Grubu ile bu haftada ilimizin ekonomisinde yön veren ve önemli pay sahibi olan kıymetli firma sahipleri olan iş adamları ile güzel futbol maçı yaptık. Her şey çok güzeldi.  Sahada verdikleri mücadeleden dolayı başta 2 Nisan Firmacılar takım kaptanı Fikret Beler ve İş adamı İbrahim Koç olmak üzere tüm takıma teşekkür ediyoruz.  Bizler her ne kadar galip gelsek de maçın galibi dostluk oldu" ifadelerini kullandı. 

2 Nisan Firmacılar takım kaptanı Fikret Beler ise maçın keyifli geçtiğini, güzel ortamdan dolayı mutluluklarını dile getirdi. Güzel, eğlenceli bir organizasyon olduğunu ve böyle güzel etkinliklerin geleneksel olarak her zaman yapılması gerektiğini ifade eden Beler, sahada dostluk rüzgarı estiren Kara Kobra taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger'e ve taraftara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme