TANER COŞKUN YENİDEN SEÇİLDİ

Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) 13. Olağan Genel Kurulu'nda Genel Başkan ve TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı 285 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Rıdvan Can

 Ankara'da gerçekleştirilen Genel Kurul'a Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Van Şubesi eski Başkanı ve yönetim kurulu üyesi bölge sorumlusu Taner Coşkun, şube başkanı  Halil Kurt, il hakem kurulu Başkanı Erol Akyürek, bölgesel kurul üyesi Zafer Korkmaz, A Klasman yrd. Plaj fifa hakemi Özcan Sultanoğlu delege olarak katıldı. Van'ın spor alanında önemli çalışmalar yürüten Taner Coşkun yönetim kurulu listesinde tekrar yer aldı.

TFFHGD yönetim kuruluna yeniden seçilen Taner Coşkun, “Tecrübe ve birikimler çok önemlidir. Bu anlamda üyelerin şahsıma gösterdiği teveccüh mutluluk vericidir. Ben huzurunuzda tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Güven tazeleyerek tekrar genel başkanlığa seçilen Dr. Abdurrahman Arıcı ve yönetimine yeni dönemde başarılar dilerim" dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme