TAKVA'DAN TEŞEKKÜR KOKTEYLİ

Ekonomi Değişim Hareketi (EDH) olarak Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) seçimlerine katılan ve 12 meslek grubundan 7’sini alan Necdet Takva, verdiği kokteylde seçmenlere teşekkür etti.
Bir düğün salonunda gerçekleştirilen kutlama programına çok sayıda vatandaş katıldı. Burada gelenleri tek tek karşılayan ve teşekkür eden Necdet Takva, yaptığı konuşmada teşekkürlerini sundu. Bu tarihi görevin kendilerine verildiğini ifade eden Takva, bu başarının bir takım zekasının başarısı olduğunu kaydetti. Bu başarıyı gece gündüz çalışan arkadaşlarına borçlu olduğunu anlatan Takva, “Yola çıktığımız günden beri sonuç ne olursa olsun gidilecek yerden çok, yolun kendisini, önemini kavrayan Ekonomide Değişim Hareketi’nin felsefesine inanmış, geleceğin rüyasını gören bütün arkadaşlarımı kutluyor, onları saygıyla selamlıyorum. Ekonomide Değişim Hareketi’nin vizyonu, çalışma terbiyesi, takım zekası, samimiyeti, tedbirliği bundan sonraki çalışmalarımızda bize rehber olacak. Sanayi ve Ticaret Odası, bu güzel şehrimizin içinden dünyaya açılan bir pencere haline gelecektir. Sanayimizin, tüccarımızın bir okulu olarak bereketli zihinlerin, yeni ufukların, yeni evrenlerin oluşmasına öncülük edecektir. Ekonomide Değişim Hareketi’nin en önemli ilkelerinden biri insana inanmaktır. İnsanı bütün gerçekliğiyle kucaklayan bir anlayış olarak hiçbir ayrım, ön yargı olmaksızın bize oy veren vermeyen bütün insanları kucaklayacağız. Bu enerjiyi güzelliğe ve iyiliğe harcayacağız. Çünkü bu kent için geleceğin rüyasını gören, bunu hisseden, samimi bir gönülle çalışacak bir ekibimiz var. Sizlerin, bize tercih ettiğiniz bu görevin büyük bir toplumsal sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. İşin, çalışmanın, verimin bir plan ve program olduğunun bilincinde olarak protokoller, ritüelin ve demagoji iş ve eylem olmadığını biliyoruz. Bu nedenle bizlere tevdi etmiş olduğunuz bu tarihi görevin bilincinde olarak, bu kentin sakinlerine ve kentin tarihine karşı sorumluğumuzun olduğunun farkındayız. Kucağında yaşadığımız bu memleket bizim cennetimizdir. Bu bilinç ve samimiyet içinde tüccarımızın, sanayicimizin, kentimizin sorunlarına yaklaşacağız. Ekonomide Değişim Hareketi; sanayicimizin, tüccarımızın, iş adamlarımızın ufkunda bir alan açmak ve bir zihniyet değişimi ve dönüşümü sağlayarak kentteki diğer meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla katılımcı demokratik bir anlayış temeliyle hareket edecektir. Bizler biliyor ve inanıyoruz. Barışın, kardeşliğin sıcaklığında erimeyecek buz yoktur. O nedenle işimizde, çalışma tarzımızda, eylemlerimizde savaşın, kavganın simsiyah dili değil barışın, kardeşliğin, güzelliğin kucaklayıcı dili ve anlayışı temel felsefemiz olacaktır. Bizlere oy veren, vermeyen, perde arkasında bizim için çalışan, emek harcayan ve samimiyet sınavı veren tüm tüccar ve sanayicilere, esnafımıza, en önemlisi Van halkını içten samimi yaklaşımlarından ve desteklerinden dolayı saygılarımızı, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından davetliler sunulan ikramlardan alarak Kürt müziğinin sevilen isimlerinden Kazo’nun parçalarıyla gönüllerince zaferi kutladı.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme