Sultanlar kaybetti: 3-1

Londra Olimpiyatları'nda dünkü ilk sınavında son şampiyon Brezilya'ya mağlup olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, bugün de ikinci maçında Çin'e 3-1 yenildi.

2011 Avrupa Şampiyonası'nda ve 2012 Dünya Grand Prix'sinde üçüncülüğü elde ederek Londra'ya formda gelen Filenin Sultanları, Çin'e karşı verdiği büyük mücadelenin ikinci setinde ilk kez öne geçti. Ancak skoru korumayı başaramadı ve ikinci seti de kaybetti. Üçüncü sete hızlı başladık ilk 9 dakikada farkı 4'e çıkardık. Sonra geri düştüğümüz seti uzatmalarda 31-29 aldık.

Üçüncü sete hızlı başlayan Millilerimiz skoru önde götürdü. İlk sayıyı aldıktan sonra iki sayı öne geçen Sultanlar skoru: 4-2 yaptı. Ancak Çin'den cevap gecikmedi.

Dördüncü sete iyi başlayamayan ay-yıldızlılar, ilk teknik molayı 8-5, ikinciyi ise 16-12 geride girdi. Kalan bölümlede saman alevi gibi parlayan fakat devamını getiremeyen Sultanlar, seti 25-22, maçı da 3-1 kaybetti.

Olimpiyat'taki ikinci maçından da mağlup ayrılan Filenin Sultanları, üçüncü müsabakasına 1 Ağustos'ta Sırbistan'a karşı çıkacak.

Bakmadan Geçme