SPOR TABAN BİRLİKLERİNDEN VAN MASTERLER'E ZİYARET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Amatör Spor Kulüpleri Başkanı (ASKF) Ramazan Kıvanç, Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay'a ziyarette bulundu.

Rıdvan Can

 

Başkan Azbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater ve ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Van'ın sporunun durumu konuşuldu.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Van Masterler Dernek Başkanı Enver Azbay, "Van'ın futbolunun daha iyi noktalara taşınmasında birlikte güç birliği oluşturalım" dedi.

 

Van Masterler Dernek Başkanı Enver Azbay'ın öncülüğünde kulüp üyelerinden Zeki Yılmaz, Yaşar Bitiktaş, Metin Şevgin, Bengin Çakay, Yavuz Sağdinç ve Ergin Çiftçi hazır bulundu. Sohbet ortamında gecen ziyarette konuşan Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, kısa bir süre önce dernek binasına kavuşan Van Masterler derneği başkanı Enver Azbay'a ve hazır bulunan yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Müdür İnanç, Van futboluna damga vuran isimlerin bir çatı altında toplanmasının çok güzel olduğunu ifade ederek, "Başkan Azbay'a Van futboluna katkı sunan ve tecrübeleri ile Van gençliğine ve futboluna örnek olan bu oluşumu bir araya getirdiği için bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

 

ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç ise, Van Masterler dernek binasının hayırlı olması dileğinde bulunarak, Başkan Azbay'a plaket takdim etti ve ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bakmadan Geçme