SEVİMLİLER İNŞAAT DEMİRDÖKÜM İLE FUARA RENK KATTI

Solarvan Doğu Anadolu Yenilenebilir Enerji Fuarı ve İnşaat Yapı ve Belediye Ekipmanları Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Rıdvan Can

Türkiye'de büyük fuarlar arasında yer alan Asya Fuarcılık tarafından 16-19;Eylül tarihleri arasında düzenlenen Solarvan Doğu Anadolu Yenilenebilir Enerji Fuarı ve İnşaat Yapı ve Belediye Ekipmanları Fuarı ziyaretçileriyle buluştu. Fuarda, ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma ve güneş enerjisi sistemleri sergilenirken, Sevimliler İnşaat yeni nesil kombileriyle fuardaki yerini aldı.

Asya Fuarcılığın organizesiyle Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara Van'ın önde gelen inşaat firmalarından Sevimliler İnşaat Demirdöküm Panel Radyatör ve Yoğuşmalı Kombi ile fuarda yerini aldı.

Sevimliler İnşaat 50 metrekarelik alanda açtığı standıyla tüm ziyaretçilerin dikkatini çekti. Demirdöküm Panel Radyatör ve Yoğuşmalı Kombiyle fuara katılanlarla doğrudan iletişim kurmak amacıyla temas noktası olarak kullanılan stant ilgi odağı oldu.

Sevimliler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İshak Sevimli, fuarda gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, “Bu yıl yarattığımız konseptle müşterilerimize farklı bir pencereden seslenmek istedik. Markalarımızı yakından tanıtmak için fuarda standımızla yer aldık. Standımıza gösterilen yoğun ilgi de müşterilerimizle kurduğumuz bağın göstergesi oldu” dedi.

Sevimli, ürünlerle ilgili yaptığı açıklamada “Dayanıklı, kaliteli, yenilikçi ürünler ile tüketicilere tasarruf ve konforu bir arada sunarken, çevreye maksimum duyarlılık gösteriyoruz. Enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik tüm dünyanın odaklandığı bir konu ve bizim de üretim süreçlerimizde ve ürün performanslarında önceliğimiz" dedi.

Bakmadan Geçme