Şark'tan Garb'a Bir Gece

Yenivan Gazetesinin 3. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen gecede Yenivan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adnan Deniz gecede aynı zamanda uzun süredir emek verdiği 'Şark'tan Garb'a bir yol adlı kitabını tanıttı.

Yenivan Gazetesi 3. yıl dönümü ve Şark'tan Garb'a bir yol adlı kitabının imza ve tanıtım gecesinde açılış konuşmasını yapan Adnan Deniz, katılımcılara birer birer teşekkür ederek, görevlerinin her düşüncede her zihniyette insanların dünyalarında gezintiye çıkmak olduğunu ve bu gezintiden ortaya çıkan fikirleri güzellikleri, farklılıkları insanlarımızın önüne koymak olduğunu söyledi. Basın camiası içerinde bulunduğu süre zarfında ahlak dışı hiç bir habere yer vermediklerini söyleyen Deniz; Bundan sonraki süreçte de toplumu yakından ilgilendirecek ve faydalı sayılabilecek birçok projeye imza atacaklarını kaydetti.
Gecede Cumhuriyet Halk Partisi Van Milletvekili Adayı Nadir Kartal, Van Defterdarı Mehmet Durusoy, Van eski Milletvekili Fethullah Erbaş, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır gecenin anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaparak geceye canlılık kazandırdılar.
Siyaset dünyasından, ekonomiye, sivil toplum örgütlerinden eğitim camiasının önde gelenlerine daha birçok kesimden katılımcıların katılımı ile gerçekleşen geceye siyasilerin tatlı atışmaları damgasını vurdu.
Şark'tan Garb'a bir yol adlı kitabın tanıtım ve imza gününe Eski Van Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Van Milletvekili Adayı Nadir Kartal, Eski Van Milletvekili Fethullah Erbaş, AK Parti Van Milletvekili Adayı Özge Burak Değer, AK Parti Van Milletvekili Adayı Hamdullah Şevli, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Van Defterdarı Mehmet Durusoy, Saadet Partisi Van Milletvekili Adayı Özay İlhan, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer, Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı İlkay Gökdere, AK Parti İpekyolu eski ilçe başkanı Yavuz Kuşan, Türkiye Değişim Hareketi Van İl Başkanı Fahrettin Çuyrak, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır, yazarlardan Müştehir Karakaya, Necla Arpa Gülaçar, Muhsin Öztopçu, Hikmetullah Yetkin, Kadir Cesur, Murat Oto, Zeki Taştan, Yusuf Alter ve daha bir çok davetli katıldı. Salih Geçken'nin sunuculuğunu yaptığı program ikram ve kitap imzalama bölümleri ile son buldu.

Bakmadan Geçme