Şansal Büyüka'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Şansal Büyüka, kendisini sert bir dille eleştiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Maraton programında cevap verdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında Ersun Yanalhakkındaki görüşlerini dile getirirken, Şansal Büyüka'ya da ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Büyüka, Trabzonspor-Gençlerbirliği maçının ardından yayınlanan Maratonprogramında Yıldırım'ın bu sözlerine yanıt verdi. Büyüka, şunları söyledi:

"Ben Aziz Yıldırım'ın bugün sonuçlar nedeniyle 'Afedersiniz' diyeceğini sanıyordum ama, başkan yine kendisi dışında herkese verdi veriştirdi. Biz de üstümüze düşen payı aldık. Her kulübe saygı duyduğumuz gibi Fenerbahçe’ye de saygı duyuyoruz. Polemiklere ve tahriklere de asla takılmayız. Düşüncelerimizi sizlerle paylaşacağız...

"BİR DEFA BİLE BİRLİKTE ANMADIK"
Lig TV'de hiçbir programda yarım kelimeyle bile Ersun Yanal ve Fenerbahçe birlikte anılmadı. Bütün televizyonlar Fenerbahçeli taraftarların Ersun Yanal tezahüratlarını yayınlarken biz laf olur diye yayınlamadık. Kaldı ki bu görüntülerin yayınlanması sonderece doğru, habercilik yapıyorlar. Ersun Yanal bizde yorum yapıyor diye biz yayınlamadık. Aziz Yıldırım takım her kötü gittiğinde medyaya yükleniyor.

"FENERBAHÇE TARAFTARI SON DERECE HAKLI"
"Ersun Hoca, Maraton'da ilk defa bu sene görev yapıyor. Ersun Hoca, Fenerbahçe'ye Maraton'dan gitmedi ki? Mustafa Denizli, Maraton'dayken Fenerbahçe taraftarı yine Ersun Yanal diye bağırıyordu. Fenerbahçe taraftarı son derece haklı. Bu kadar yatırım yapılmış takımın başarılı olmasını istiyor. Bu Sayın Başkan'da alışkanlık oldu. Takım her kötü gittiğinde medyaya yükleniyor."

"BU TARAFTARLARI BİZ Mİ BAĞIRTTIRIYORUZ?"
"Bu taraftarları biz mi bağırttırıyoruz? Ben Aziz Yıldırım'dan, "Umudumuz azalmış olabilir ama biz koca Fenerbahçe'yiz" diyerek seyircinin gönlünü almasını beklerdim. Ayrıca Sayın Başkan, orada 10 sene kalmak için seyircinin kızmasına gerek yok. İsterseniz kalırsınız zaten, o gücünüz var."

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?
"Ersun Yanal'ı kim gündeme taşıdı; Şansal Büyüka... Ersun Yanal 'Ben kendim ayrıldım' dedi yayında. Ersun Yanal ben olduğum sürece bu kulüpten içeriye giremez."

Bakmadan Geçme