SANAYİ SAHASI TRİBÜNE KAVUŞUYOR

Sanayi sahasına tribün yapılıyor. Uzun zamandır gündeme getirdiğimiz Sanayi futbol sahasının tribünlerinin olmayışı haberimiz üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Van Gençlik ve Spor Hizmetleri il Müdürü Nevzat İnanç, müjdeyi verdi.

Rıdvan Can

HABERİMİZ SES GETİRDİ

 "TARAFTAR MAÇLARI ARAÇLARINDA İZLİYOR" başlıklı spor haberimizde Van amatör Ligi'nin tüm maçlarının oynandığı Sanayi futbol sahasında tribün olmadığı için taraftarlar araçların içerisinde ve tel örgüler arkasında ayakta maç izlemelerine futbolcu aileleri büyük tepki göstererek, Büyükşehir'e yakışmayan bu utanç verici duruma spordan sorumlu yetkililerin bir çare bulmasını istemiş bizlerde gazetemiz aracılığıyla taraftar ve futbolcu ailelerinin bu haklı serzenişini gazetemiz spor sayfasından manşetimize taşımıştık. 

"İşte o açıklama"

Bir dizi görüşmeler için Ankara'da bulunan Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Sanayi sahasına Tribün çalışmalarını başlattıklarını, futbol severlere müjdeleyerek saha zemin çalışması ve tribünlerin yapılacağını bildirdi.

Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: Yaklaşık 10 yıl önce hizmete giren sanayi futbol sahamızın tribünlerinin eksikliğini gidermek için öncelikle ödenek temininde bulunduk. Geçtiğimiz günlerde de ihalesini yaptık ve ilgili firmaya yer tesliminde bulunduk zemin kalıplarını da bağlayan ilgili firma birkaç gündür olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmaya başlayamamıştır. Yarın hava şartları el verirse çalışmaya devam edilecek olup kısa sürede bu tribün eksikliği giderilmiş olacak sonuç itibari ile artık sanayi futbol sahamız inşallah tribünlerine kavuşuyor tüm futbol severlerimize hayırlı olsun…

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasının ardından telefonla görüştüğümüz Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Sentetik Futbol Sahamızın tribün ve çevre düzenlemesini bildiğiniz gibi daha önce yatırım kapsamına almıştık bunun için bir ödenek istedik ödenek geçte olsa geldi ve çalışmalara başlandı fakat bu kez olumsuz hava koşulları nedeniyle tribün çalışmalarında ister istemez aksama olduğunu tribünlerin yanı sıra saha zemin çalışmalarını da yakın zamanda futbol severlerin hizmetine sunacağız şimdiden Van halkına hayırlı olsun" dedi.

Bakmadan Geçme