ŞAMPİYON SPORCULARDAN ASLAN SİNİR'E ZİYARET

Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonası’nda derece alan Vanlı milli atletler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir’i makamında ziyaret ettiler.

Çorum’da düzenlenen Üniversiteler arası Türkiye Kros Şampiyonası’nda derece alan Mehmet Akkoyun, Şeref Dirli ve atletizm antrenörü Hüseyin Esen, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir’i makamında ziyaret ederek, yarışma hakkında bilgi verdiler. Büyük erkekler kategorisinde Mehmet Akkoyun 10 bin metrede Türkiye Şampiyonu, Şeref Dirli’nin ise 10 bin metrede Türkiye ikincisi olduğunu ifade eden Hüseyin Esen, yarışların genelinde iyi bir performans sergilediklerini ve sporcuların da ellerinden geleni yaparak bu dereceyi alma hakkı kazandığını ve sporcuların bu başarısını Van halkı adına aldıklarını söyledi.
Makamında sporcuları ağırlayan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ise, “Vanlı sporcuların üniversiteler arası gibi zorlu maratonda Van adına kazandıkları başarı bizler için zaten önemlidir. Her iki sporcumuz da bizim için, Van için oldukça değerlidir. Onlar artık Van’ın bir markası haline geldiler. Onlardan başarı haberi almaya da alıştık. İyi bir performans sergiliyorlar. Çok istekli ve gayretli iki sporcumuz bu yarıştan da başarı ile döndüler. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme