Salesforce Teknoloji ve Danışmanlık Firması Veri Cloud'dan Kaliteli ve Profesyonel Hizmet

Salesforce Teknoloji ve Danışmanlık Firması Veri Cloud'dan Kaliteli ve Profesyonel Hizmet

Vericloud.com , Salesforce teknoloji ve danışmanlık firması olarak uzman ekibi ve yenilikçi hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Salesforce’un Türkiye’deki partneri olan firma, birçok alanda müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Salesforce kurulum, appexchange için uygulama geliştirme başta olmak üzere pek çok hizmet alanında faaliyetlerini devam ettirmekte ve adını başarılı bir şekilde duyurmaktadır. Kurulduğu andan itibaren oluşturduğu güvenirlik, müşteri odaklılık, kaliteli hizmet başta olmak üzere pek çok ilke dahilinde hizmet sunmaktadır. Müşterileriyle başarılı bir iletişim kuran firma, müşteri taleplerini anlamakta ve bu talepleri iyi bir şekilde analiz edebilmektedir.

Geniş Hizmet Ağı, Profesyonel Destek

Global pazarda oldukça etkili bir firma olan Salesforce’nin Türkiye partneri olarak faaliyetlerini sürdüren Veri Cloud, alanında tecrübeli bir ekip ile çalışmaktadır. Müşterilerinin taleplerini çok iyi analiz edebilen firma, geniş hizmet ağı ile bu taleplere profesyonel bir şekilde yanıt vermektedir. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte ve müşteri odaklılık ilkesi üzerinden hizmetlerini sürdürmektedir.

Salesforce tarafından sunulan çözümlerin kurulumu, App Cloud üzerinde özel ve titiz bir şekilde proje geliştirme, Appexchange için uygulama geliştirme konularında hizmet vermektedir. Ayrıca müşterilerin ürün ve platformdan en iyi şekilde faydalanmasını mümkün hale getirmektedir. Bunun yanı sıra satış, satış sonrası profesyonel destek ve pazarlama stratejileri konusunda da müşterilere yardımcı olmaktadır.

Yenilikçi Çözüm ile Başarılı Hizmet

Adını sektörde başarı ile duyurmuş olan Veri Cloud, başarılı hizmet verebilmek adına kendini daima geliştirmektedir. Firmanın, yenilikçi çözüm temelinde müşterilere sunmuş olduğu hizmetler, genel hatlarıyla şu şekilde sıralanabilir:

· Salesforce Danışmanlık ve Kurulum

·Profesyonel Entegrasyon Hizmetleri

· Salesforce Proje Geliştirme

· Salesforce Oyunlaştırma Uygulamaları

· Salesforce Üzerinde Sadakat Uygulaması ve Apex Loyalty

· Sales Cloud Hizmetleri

Bu ve bunun gibi hizmet alanları üzerinden müşterileriyle buluşan firma, alanında emin adımlarla yürümekte ve sektör gelişmelerini yakından takip etmektedir. Veri Cloud hem Türkiye hem de Avrupa ile Amerika’daki müşterilerine en iyi, en kaliteli ve en güvenilir hizmeti; uzman ekibi ile birlikte sunmanın gururunu yaşamaktadır.

Bakmadan Geçme