Sağlık çalışanları fedakârca çalışıyor

Sosyal Bilimler Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Hastanesi'ndeki doğumhane servisi ebeleri, mesai mefhumu gözetmeden hizmetlerini sürdürüyor.

Vansesi Haber Merkezi

Kadın Doğum Servisi’nde çalışan ebeler, Ramazan ayında fedakârca Van ve bölge halkına 7/24 sağlık hizmeti sunuyor.
SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi gerek il bazında gerekse bölge bazında bölgeye sağlık  hizmeti  veren en büyük sağlık tesislerin başında yer alıyor. Bölgede nüfusun yoğun olmasına bağlı olarak, doğum oranının da yüksek olması kaçınılmaz oluyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Hastanemizde  Nisan ayında toplam  1300 doğum gerçekleşmiş olup ,bunun 904’ü  normal doğum olarak kayda geçilmiştir. Doğum potansiyeli yüksek bir bölgenin hastanesinde sağlık hizmeti artık aksamadan ve profesyonelce verilmektedir. Hastanemiz ebe kadrosu, oldukça aktif, işinde başarılı, mesleğine hakim bir doğum hizmeti sunmaktadır. Yeni hastane binamızda temiz ve ferah ortamda, profesyonel Doğumhane hizmetiyle Van’da gözlerini açan bebeklerimiz ve anneler şimdi daha mutlu” deinildi.

Açıklamada, Doğumhane Ekibi’ne anne ve bebekler adına gösterdikleri üstün başarı ve fedakar emeklerinden ötürü teşekkür edildi.

Bakmadan Geçme