Şabu: İnternet Haber Siteleri Yalan, Yanlış Haber Yapıyor

Hiçbir aday adayı arasında ayırım yapmadığını söyleyen AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu: Biz adayların değil AK Parti’nin teşkilatıyız. 14 Aday adayımız dışında belediye başkan adaylığı başka bir arkadaşımıza verilirse onu da destekleyeceğiz.

Fazıl ERÜŞ

İnternet haber sitelerinde aday adaylarla ilgili çıkan haberlerin toplumda dedikodulara neden olması nedeniyle AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu AK Parti İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı. Şabu, şunları söyledi:

Yalan yanlış haberler yapılıyor

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adaylarımızın listelerini yaklaşık 1 ay önce genel merkezimize gönderdik.  Zaman zaman internet haber sitelerinde aday adaylarımızla ilgi yalan yanlış haberler yapılıyor. Adaya adaylarımızla ilgili çıkan haberler doğru değildir. Genel merkezimiz adaylarla ilgi bir açıklama yapmayana kadar aday adaylarımız hiçbir habere inanmasın. Perşembe Günü bu bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için İlçe binamızda bir toplantı yaptık. Aslı olmayan bilgilerin çıkması onları da rahatsız etmiştir. Aday adaylarımız ile yaptığımız toplantıda sevindirici bir kararda çıktı. 14 aday adayı arkadaşımız şu kararı aldı. “Hangi arkadaşımıza verilirse verilsin sonuna kadar destekçisi olacağız ve birlikte çalışacağız” dediler. Bizler adayların değil genel merkezimizin teşkilatıyız. 14 Aday adayımız dışında belediye başkanlığı adaylığı başka bir arkadaşımıza verilirse onu da destekleyeceğiz. Genel Merkezimizin en iyi adayı da göstereceğine inanıyorum”

Bakmadan Geçme