Şabu: 30 Mart’ta Zafer Bizim Olacaktır

İlçe adaylarını belirleme sürecinde son sözün Başbakan’a ait olduğunu belirten AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu: Hangi adayımıza bu görev verilirse verilsin Tuşba İlçesini kazanacağız.

Fazıl ERÜŞ

Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesi partiler çalışmalarına hız verdi. AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, halkına hizmet edecek bir belediye başkan adayını istediklerini belirtti.

Son söz Başbakanımıza ait

Tuşba İlçesinde yaklaşık 80 bin seçmen olduğunu ifade eden AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, “Tuşba İlçesini etnik olarak değerlendirdiğimizde Van’ın en renkli yapıya sahip İlçesi diyebiliriz. Tabiî ki Tuşba İlçemiz için, her yerde olduğu gibi çalışacak ve halkına hizmet edecek bir aday isteriz. Bunun için de gereken çalışmalarımızı yaptık. Bütün aday adaylarımız birbirinden değerli. Bu nedenle hangisine bu şerefli görev verilirse verilsin en güzel şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Adaylarımızın belirlenmesinde son söz Başbakanımıza aittir” dedi.

Projeleri tek tek paylaşacağız

İnsanların istihdamı için iş olanaklarını ve yatırımları arttırmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını söyleyen Şabu, “Tuşba İlçesi İlimizin Üniversitesini, Oto ve Marangozlar Sanayi Sitesini ayrıca Organize Sanayisini barındıran bir ilçedir. Buraları çok iyi değerlendireceğiz. İşsizliğe çare bulmak için ne gerekirse yapacağız. Belediye başkan adayımız belirlendikten sonra projelerimizi tek tek kamuoyu ile paylaşacağız. AK Partiye gönül veren vatandaşlarımız şuna inanmalıdırlar. 30 Mart’ta zafer bizim olacaktır ” şeklinde konuştu.

Seçim startını verdik

Hizmete susamış bir İlçede görev yaptığını vurgulayan Şabu, “İlçe Başkanı seçildiğim günden beri vatandaşların sorunlarını dinledim ve acılarını paylaştım. Vatandaşlarımızın kolay ulaşabileceği bir bina temin ettim. Parti Teşkilatımızın birimlerini oluşturdum. Seçim startını verdik. Mahalle mahalle, köy köy gezerek partimizin yaptığı hizmetleri ve projeleri anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühünden de anlıyoruz ki Tuşba İlçesi başta olmak üzere büyükşehir belediyesini kazanacağız” dedi.

Bakmadan Geçme