Şabu: 10 Ağustos Miladi Bir Gün Olmuştur

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, “Yeni Türkiye’nin yeni cumhurbaşkanı ülkemize ve dünya mazlumlarına hayırlı olsun” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle bir yazılı açıklama yapan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, 10 Ağustos 2014 Pazar gününün miladi bir gün olarak tarihe geçeceğini söyledi. Seçimlerin, ülkenin gelecek on yılına damgasını vuracak yeni bir misyon ve vizyon dönemi olacağını anlatan Başkan Şabu, “Türkiye, dünyanın en önde sayılır ülkeleri arasındaki yerini alacak. Herkes gıpta ile baktığı ve dünyaya yön veren güçlü ve istikrarlı bir ülke olacak” dedi.
Yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birçok partinin bir araya gelerek ittifak etmelerine rağmen halkın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenini yok edemediğini söyleyen Başkan Şabu, “Şer ittifakları, paralel ve iftira furyası olan odaklar bir araya gelerek cumhurbaşkanımıza hakaret etmeleri bile halkımızın cumhurbaşkanımıza olan sevdasını engelleyemedi. Zira halkımızın cumhurbaşkanımıza, cumhurbaşkanımızın da halkımıza sevdası var. 12 yıldır bu güven ve sevda büyüyerek devam ediyordu. Şimdi ise bu bağlılık cumhurbaşkanlığı seçimi ile taçlandırıldı. Çünkü Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var” diye konuştu.
Türk, Kürt, Laz, Arap, Çerkez, Çeçen, Boşnak ve her türlü farklı dil, din, ırk ve kökenlerin bir arada huzur ve güven içinde yaşamasının Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı olduğunu da dile getiren Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Çünkü ‘Yaratılanı yaradandan ötürü seviyorum’ diyen ve bunun için mücadele eden tek dünya lideridir. Ayrıca dünyadaki mazlumların dışlanmış, hakir görülmüş, kimsesizlerin kimsesi de odur. Bu seçimde halkımız statüko, tabu ve egemen güç odaklarının geri gelmesine geçit vermemiş. 2019 yılına kadar Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam demiştir. Önümüzdeki 10 yıl boyunca ülkemiz ekonomik, sosyal, siyasal ve demokratikleşme alanında tekamül etmeye devam edecek, halkımızın yüzü gülecek, herkes geleceğinden emin olacak. Türkiye düşmanları ne içerde ne de dışarıda ülkemizin yükselişini durduramayacak. Halkımızın kardeşliğini bozamayacak, nifak yaratamayacaklardır. Bu nedenle halkımızın tertemiz oyları ile ilk defa seçilmiş olan yeni Türkiye’nin yeni cumhurbaşkanı halkımız ve dünya mazlumları için hayırlı olsun. Başta Tuşba ilçemizin seçmenleri olmak üzere destek veren tüm Vanlı kardeşlerime şükranlarımı arz ediyorum.”

Bakmadan Geçme