RESCATE OTEL'DEN 'ANNELER GÜNÜ'

Van’ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Rescate Otel, ‘Anneler Günü’ nedeniyle özel bir kutlama programı düzenledi.
Anneler Günü’ne özel düzenlenen programda sanatçı Berfin Gürsoy ile Sinan Sunuç sahne aldı. Sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde bol bol halay çeken ve oynayan anneler, doyasıya eğlendi. Programda ayrıca Rescate Otel tarafından ‘yılın annesi’ seçilen Muazzez Buğday’a (83) çiçek takdim edildi. Yılın annesi seçilen 4 çocuk ve 7 torun sahibi Buğday, çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Böyle bir ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum. Tüm anneleri çok seviyorum ve onların gününü kutluyorum” dedi.
Program sonunda bir açıklamada bulunan Rescate Otel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, Rescate Otel Van olarak konukların memnuniyetini en üst seviyede tutmak için sürekli bir çaba içerisinde olduklarını belirterek, “Kadınlar matinesini aylık olarak düzenliyoruz. Annelerimizi de unutmadık. Bu seferde annelerimize özel bir kadınlar matinesi düzenleyelim istedik. Çünkü onların verdikleri emek ve güç, hiçbir şekilde unutulmaz. Tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Anneler Günü’nün tüm dünya için çok önemli olduğunu vurgulayan sanatçı Berfin Gürsoy ise, “Lütfen çocuklarınızı vatanımıza, milletimize hayırlı bir şekilde yetiştirin. Sizler ülkemiz için çok kıymetlisiniz. Başımızın tacısınız. Cennet gerçekten sizin ayaklarınız altındadır. Hepinizi buradan sevgiyle selamlıyor, kucaklıyorum” şeklinde konuştu.
Sanatçı Sinan Suruç ise, kendisinin bugüne gelmesinde annesinin rolünün büyük olduğunu ifade ederek, kendisinin ve tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

 
vanhaber,van,haber,van haber

Bakmadan Geçme