RESCATE OTEL'DE BRUNCH KEYFİ

Rescate Otel, muhteşem Van Gölü manzarası eşliğinde zengin açık büfesi ve özel lezzetleri ile her Pazar brunch keyfi yaşatıyor.

Van’ın ilk beş yıldızlı oteli olan Rescate Otel’inin usta şefleri tarafından hazırlanmış zengin açık büfe menü seçenekleri ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen ünlü lezzetleri tanıyacak, Rescate Otel’de leziz bir Brunch'un tadını çıkaracaksınız!

Lüks ve konforu bir arada barındıran Rescate Otel’de evinizin huzurunu bulacak, Van Gölünün eşsiz atmosferinden ayrılmak istemeyeceksiniz. Tadı damağınızda kalacak, onlarca çeşit barındıran zengin  açık büfe Brunch, sınırsız çay ve kahve ile başlayacak mükemmel bir pazar sizleri bekliyor.

Rescate Otel’in Yiyecek İçecek Müdürü Altar Yıldırır,  Otel’de bir Pazar  sabahını değerlendirmek isteyen Vanlı hemşerilerimizi ve otel müşterilerimize İtalyan ve Meksika Mutfağı başta olmak üzere dünya mutfağından çok özel Brunch sunduklarını ifade ederek,  Van’a ait yöresel  birçok çeşidi ile hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Yıldırır, Rescate Otel, olarak Tüm Van halkına ve misafirlerine hafta sonları mükemmel bir Van gölü manzarası eşliğinde Bunch keyfi yaşatmaya başladıklarını belirterek Yöresel ve birçok farklı lezzetlerin bir arada açık büfe şeklinde sunulduğu Brunch Pazar günleri sabah saat 10.00’dan 14.00 kadar devam ettiğini de belirtti.

  Bu hizmetlerle Van’da yaşayan tüm vatandaşların aileleri veya arkadaşları ile birlikte bir Pazar gününü iyi değerlendirecekleri müzik eşliğinde güzel ve keyifli bir an yaşatmak amacında olduklarını ifade eden Yıldırır,  Rescate Otel’deki Brunch keyfinden kişi başı sadece 30 TL’ye faydalanabileceklerini de söyledi.

Yıldırır, Rescate Otel Van’ın doğasıyla turizmin çekiciliği noktasında önemli bir yere sahip olduğunu göstermek ve istihdam yaratmak amacıyla yapılmış bir yatırımı olduğunu ifade ederek,  Şehrin turizm potansiyeli olan cazip noktalarının çok olması bizim için bir avantaj olduğunu kaydetti. Yıldırır, İlimizde bulunan tarihi, turizme kazandırdığımızda şehrimizin turizm rakamlarını en üst seviyelere çıkaracağımıza hepimiz şahit olacağız. İlimizde var olan turizm potansiyeli ve gerçekleşen olağanüstü yatırımlarla birlikte mevcut konaklama talebenin de en üst seviyelere çıkacağına inandıklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme