Rahmeteli Derneği’nden 830 Aileye Ramazan Yardımı

Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği Başkanı Sabri Yıldırım, Ramazan ayının genel anlamda bereketli geçtiğini belirtti. Ramazan ayında toplam 830 aileye 65 bin 737 TL değerinde yardım yaptıklarını ifade eden Yıldırım, “739 aileye 34 bin 962 TL değerinde gıda yardımı, 91 aileye 30 bin 775 TL değerinde nakit para, 30 aileye gıda paketi ve 3 aileye ise bir gönüllü aracılığıyla giyim yardımında bulunduk” dedi.
Bereketli geçen bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Yıldırım, “Ramazan ayı içerisinde bizlere müracaat eden ailelerimizin yanında daha önce müracaat etmiş olan ailelerimiz de vardı. Bizler de onları değerlendirdik. Hayırsever vatandaşlarımız ve esnaf kardeşlerimizin aracılığıyla bu ailelerimize yardımda bulunduk. Yardım paketlerimizi ve nakit para şeklinde yaptığımız yardımları bu ailelerimize tek tek teslim ettik. Allah’a hamdolsun, Ramazan ayının başından bu yana 830 ailemize yardımlarımızı ulaştırdık. Bu noktada duyarlılık gösteren esnaf ve hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun. İnşallah yardımlarının devamlarını da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yardım çalışmalarının her ay düzenli olarak devam edeceğini dile getiren Yıldırım, Kurban Bayramı için de hazırlıklara başladıklarını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme