PROFESÖR GİTTİ UZMAN GELDİ

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan doktor sıkıntısı,  acil nöbeti gibi çeşitli sorunların çözülememesi üzerine, "Acilde görevli 20 pratisyen hekimin aile hekimi olarak görevlendirilmesinden dolayı ciddi anlamda doktor sıkıntısı yaşandığını" belirterek 28.04.2012 tarihinde başhekimlik görevinden istifa edem Prof. Dr. Mustafa Berktaş'ın yerine Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Necmettin Bilici atandı. 
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atanan, Van Muradiye doğumlu Çocuk Uzmanı Dr. Necmettin Bilici,  bölgeyi çok iyi tanıdığını ve tek düşüncesinin ise hizmet olduğunu söyledi. Görevinin bilincinde olduğunu belirten Bilici, "Tek düşüncemiz halkımıza daha kaliteli hizmet vermektir. Buralı olmam sebebiyle de bölgeyi ve bölge insanını yakinen tanıyorum. O bakımdan hizmetin en iyisini vermeye gayret edeceğiz" dedi.
Son olarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde görev yapan Bilici'nin Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'a 3 yıl asistanlık yaptığı belirtildi.

vanhaber,haberlervan,hastane,atama,çocuk

Bakmadan Geçme